Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Max Groenewout

Studies/opleidingen:

Middle en voortgezet management non profit ( ISBW )

Leergang praktijkbegeleider ( LSOCP )

Praktijkcoach ( COP )

Masterclass coaching ( NCOI )

Mijn ervaringen:

Sinds 1982 heb ik werkzaamheden verricht en ervaringen opgedaan op het gebied van begeleiding en training. Begonnen bij defensie (diverse taken op het gebied van opleiding en training) tot 1986 en daarna de overstap gemaakt naar de particuliere beveiliging o.a. preventieadviseur bij B&P onafhankelijk advies -en onderzoeksburo.

In 1993 begonnen bij de politie waar ik vanaf 1998 de coaching van politie aspiranten (niveau 2 tot 5) in de praktijk verzorg en vanaf 2002 doe ik dit als senior praktijkcoach.

In 2009 o.a. gedetacheerd geweest als juridisch docent op de politieacademie te Eindhoven. Verder heb ik als freelance trainer diverse trainingen en workshops gegeven.


Naast mijn opgedane ervaring ligt een groot gedeelte van de kracht van mijn coaching in de affiniteit die ik heb voor het vak. De positieve energie die ik ervan ondervind, laat ik altijd terug reflecteren in de trainingen die ik geef.

Wat bied ik als trainer/coach:

Ik train zoals ik dat zelf graag wens te noemen volgens het no-nonsense principe. Het geheel is praktijk en/of competentie gericht met als vooruitzicht, het zo optimaal mogelijk de door u gestelde doelen te bereiken.

Het oogmerk van de AVF coaching is dat het geleerde, vrijwel meteen, door u is toe te passen en te zorgen voor een positieve verandering. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende coach en/of leerstijlen. Daar waar soms NLP methodieken toepasbaar zijn, is ergens anders provocatieve coaching op zijn plaats. Kortom ik train volgens de stijl die bij u als klant past.

Verder vind ik dat een training (maar ook het leven) een gezonde dosis humor moet/mag bevatten.


Nieuwsgierig of geïnteresseerd in een training/coaching door mij, neem dan vrijblijvend contact op.